Disclaimer en Privacy Emergency Training Partners, Arnhem


ETP besteedt veel aandacht aan de correcte invoer van gegevens op deze website. Desondanks kan informatie op www.etpartners.nl onjuist of onvolledig zijn. ETP is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens op deze site.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de informatie die we aanbieden op deze website. Als u twijfelt over de juistheid van de gegevens of onjuistheden tegenkomt, vragen wij u contact met ons op te nemen.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van de ETP. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiŽren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ETP. U hebt deze toestemming niet nodig bij eigen, niet commercieel gebruik.

Sommige (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten het domein van www.etpartners.nl, die geen eigendom zijn van ETP. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van www.etpartners.nl

ETP wijst iedere aansprakelijkheid af voor eventuele schade door toegang tot en gebruik van deze website. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

Privacyverklaring

ETP respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site. Wanneer u ons persoonlijke informatie geeft, gaan we daar altijd vertrouwelijk mee om. We stellen persoonlijke gegevens van bezoekers nooit ter beschikking aan derden.

Gegevens over het gebruik van www.etpartners.nl en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om de website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

©2009 ETP Alle rechten voorbehoudenVerstuur dit artikel naar een kennis  Artikel uitprinten?